Home > Phones > HTC Hero

HTC Hero

Am ales pentru concursul PCFun un produs din categoria Telefoane Mobile. Si ca sa fie si mai interesant, am ales un telefon cu sistem de operare Android.

HTC Hero este un telefon care satisface o mare parte din necesitatile unui om aflat pe drum. Cu o cartela (prepaid sau abonament) cu net ai acces la tot ce accesezi in mod normal pe laptop/desktop: Facebook, Twitter, browsing, muzica, jocuri.

Mai mult, Facebook si Twitter sunt integrate in mod activ in sistem. Contactele se sincronizeaza in primul rand automat cu Google Contacts, dupa care ai optiunea de a conecta profilele de Facebook/Twitter corespunzatoare. In urmatoarea faza ai deja statusuri, albume de poze, zile de nastere, totul sincronizat.

Pentru aplicatii ai la indemana Market-ul. Marea majoritate sunt gratuite, iar cele platite sunt acceptabile ca preturi (0.99usd – 2.99usd). Bineinteles, exista si exceptiile, care pot ajunge si la 50 de dolari.

O caracteristica care sare in evidenta la acest telefon este forma. In partea de jos este curbat. Fie iti place, fie nu. Nu am intalnit pana acum oameni carora sa le fie indiferenta forma J. Ai 6 butoane fizice la dispozitie (Call, Home, Menu, End-Call, Search, Back) si o rotita omnidirectionala ca la BlackBerry.

Camera foto este de 5 megapixeli. In lumina naturala pozele ies foarte reusite, insa la intuneric lipsa flash-ului se simte din plin.

La capitolul conectivitate ai la dispozitie o iesire audio standard si un port miniUSB. Cablul USB permite sincronizarea cu un calculator fie prin intermediul HTC Sync (caruia inca ii lipsesc totusi destul de multe facilitati), fie cu ajutorul altor aplicatii 3rd party. Recomand doubleTwist, care iti ofera si posibilitatea importului playlist-urilor iTunes.

Pentru blogging ai optiunea standard de a intra direct din browser pe pagina dorita, fie poti downloada aplicatia oficiala WordPress. Am folosit cu destul de mult succes pentru a posta aplicatia respectiva, si desi poate fi incomoda pentru posturi lungi, pentru o idee, poza, etc este suficienta.

Cel mai mare minus al telefonului este bateria. La o folosire intensiva (GPS, 3g, WiFi, sincronizari multe) te lasa dupa aproximativ 12 ore.

De asemenea, avand in vedere ultimele telefoane cu Android scoase pe piata, pretul este putin exagerat.

Cateva impresii si aplicatii pentru HTC Hero mai gasesti aici.

Categories: Phones Tags: , ,
 1. August 5th, 2010 at 10:53 | #1

  felicitari castigatorule:)bv

 2. August 5th, 2010 at 12:30 | #2

  Well thank you 😀
  Pana nu-l vad nu cred totusi 🙂

 3. August 6th, 2010 at 19:15 | #3

  Bravo. Sa ai parte de el si poate scrii un review ca este un superlaptop 🙂

 1. August 11th, 2010 at 21:11 | #1